Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föredrag: Drömträdgården – hur kan den bli verklighet? (Arvika)

10 april, 2019

70kr
Drömmer du om en prunkande trädgård med nyttiga grönsaker och godsaker från tidig vår till sen höst? En trädgård som dessutom är bra för planeten och som blir bördigare och vackrare för varje år? Då är detta föredrag för dig!
Föreläsaren Annevi Sjöberg är en av författarna till böckerna Fleråriga grönsaker – upptäck, odla, njut och Skogsträdgården – odla ätbart överallt som blev årets trädgårdsbok 2018. Med vackra bilder och personliga berättelser gläntar hon på dörren till skogsträdgårdens värld. En odlings- och trädgårdsform där man med inspiration från naturens lundar och skogsbryn odlar en stor variation av ätbart i form av fruktträd, nötträd, bärbuskar, klättrande växter och örtartade perenner samtidigt som man lagrar koldioxid och skapar livsmiljöer för humlor, bin och andra vilda vänner. Hon kommer även att prata om permakultur som använder naturen som modell för en mer hållbar livsstil.     

Tid: kl 18-20

Plats: Korpralen, Arvika

Inträde: 70kr betalas på plats

Frågor? Maila Maria mariasteinbuchel(at)gmail.com

Böcker: Det kommer att finnas signerade böcker till försäljning för den som vill

Samarrangemang mellan Jösse Trädgårdsförening, Eda Trädgårdsförening, Arvika Naturskyddsförening och Högvalta Handelsträdgård.

Detaljer

Datum:
10 april, 2019
Kostnad:
70kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.