Gott nytt kursår 2020!

År 2020 är bara några dagar gammalt och vi har ett riktigt roligt kursår att se fram emot. Som tidigare år fortsätter vi med våra populära helgkurser, som nu har kompletterats med en tvådagarskurs mitt i veckan. För första gången blir det en helgkurs på engelska också, som kommer att hållas utanför Salo i sydvästra Finland:

15-17 maj: 3-dagarskurs i skogsträdgårdsodling (Stjärnsund). Läs mer här.

8-9 juni: 2-dagarskurs i skogsträdgårdsodling (Stjärnsund). Läs mer här.

22-23 augusti: 2-dagarskurs i skogsträdgårdsodling (Arvika). Mer information kommer snart.

22-23 augusti: 2 -dagarskurs i skogsträdgårdsodling utanför Salo i sydvästra Finland (på engelska). Läs mer här.

För den som vill få en kortare inblick i skogsträdgårdsodlingens värld erbjuder vi som tidigare år visningar av våra odlingar i Stjärnsund. Visningar av Mångfaldsträdgården i Stjärnsund kan du boka här. Datum för visningar av Puttmyra skogsträdgård kommer att läggas upp under vårvintern.

Den största nyheten är dock att vår dröm om att hålla i en längre, djuplodande och praktisk utbildning äntligen har gått i uppfyllelse. Vi anordnar utbildningen i samarbete med Färnebo folkhögskola och kursen kommer att omfatta fem träffar à fem dagar här i Stjärnsund. Kursen börjar i augusti 2020 och avslutas med en studieresa i slutet av juni 2021. Anmälan sker via Färnebo folkhögskolas hemsida, där det finns mer detaljerad information om kursen också.

Med det önskar vi ett gott nytt år 2020 och hoppas vi ses på någon av våra kurser eller visningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.