Términos y condiciones

Sekretess och säkerhet
Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPRGeneral Data Protection Regulation). Läs mer om vår personuppgiftspolicy aquí.

Priser (växtmaterial)
Moms ingår i alla priser. Kostnader för frakt tillkommer för krukväxter.

Priser (kurser)

Priset för kurserna består av en kursavgift och en anmälningsavgift. Anmälningsavgiften uppgår till 300 kr och återbetalas ej vid eventuell avbokning (se nedan).

Frakt och emballage
Grundavgiften för frakten är 120 KR (IVA). Sen ökar frakten lite för varje kg som läggs till i beställningen. Maxvikten du kan beställa är 20 kg och den högsta fraktavgiften är 200 KR.

Du kan även hämta växterna vid plantskolan, kryssa i detta alternativ vid beställning.

Beställning
Beställning görs via vår webbshop.

Hemsidan uppdateras inte dagligen och vissa växter finns bara i ett mindre antal, det gör att även slutsålda växter kan finnas kvar på hemsidan. Vi kan inte bli ansvariga att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet.

Leverans
Leverans sker med DHL till närmaste utlämningsställe. Krukväxter skickas under första halvan av juni, rotsticklingar i början av april. Du får ett mejl när vi har skickat växterna och aviseras via sms- eller mejl när du kan hämta ut dina växter hos närmaste utlämningsställe. Växterna måste hämtas ut inom 2 dagar för att ha rätt till eventuell reklamation.

Hämta själv

När du väljer fraktalternativet ‘Hämta självförbinder du dig till att hämta din beställning i vår plantskola i Stjärnsund senast den 6 julio. Du får en avisering när din beställning är klar för att hämtas, vanligtvis under första halvan av juni.

Betalning
Vi använder extern betalningstjänst via Stripe där du på ett tryggt och enkelt sätt kan betala med kreditkort.

Transportgaranti
Är paketet skadat ska detta anmälas direkt vid utlämningen.
Är växterna skadade och ska reklameras måste skadan dokumenteras.

Garanti av växter
Om växterna inte motsvarade dina förväntningar ska du höra av dig via e-post senast två dagar efter din leverans.

Vid byte eller retur av växter betalar du frakt och ser till att växten kommer tillbaka till oss i samma skick som du fick den. Packa väl. Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något.

Är växten du får hemskickad skadad eller inte den du beställde kontaktar du oss så snart som möjligt, så kommer vi tillsammans överens om hur vi ska lösa problemet.

Retur av växter
Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka något.

Ångerrätt vid köp av växter
Vid nyttjande av ångerrätten ska du kontakta oss inom 14 dagar från det du mottagit din leverans. Vid utnyttjande av ångerrätt återbetalas redan erlagd betalning, returfrakt ersätts ej. Meddela oss alltid innan retur och packa väl.
Har du ångrat ditt köp, hämta ut paketet och kontakta oss. Har din beställning inte hunnit skickas kan du annullera den via e-post.

Avbokning av kurser

Du kan avboka ditt deltagande på våra kurser fram till två veckor före kursdatum och få tillbaka hela kursavgiften (exklusive anmälningsavgiften). Därefter behöver vi ett läkarintyg för att genomföra avbokningen.

Reservation
Vi reserverar oss mot felaktigheter i prislista och innehåll på webbsidan eller i annat material.

Vårt organisationsnummer: 969755-5465, Godkänd för F-skatt