Välkommen på trippel boksläppsfest!

Välkommen på trippel boksläppsfest i Stjärnsund, den 16 april kl 18 på Sundets Stjärna i Stjärnsund! Vi firar att vi har fått till tre böcker på sex personer. David Jonstad presenterar sin nya bok ”Jordad: enklare liv i kollapsens skugga”, Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson kom med boken ”Autoimmun kokbok: läkande paleokost” och Annevi Sjöberg, Daniel Larsson och Philipp Weiss släpper sin bok ”Fleråriga grönsaker: upptäck, odla, njut”.

Trippel boksläppsfest

Ta tillfället i akt och njut av den vackra naturen i gott sällskap! Den här helgen kan ni bo på vandrarhemmet Fridhem från endast 100kr/natt/person. Mejla oss gärna på flerarigagronsaker@gmail.com om du vill stanna över natten så berättar vi även hur du får specialpris på vandrarhemmet!

Välkomna att fira med oss!

Mer om böckerna:

Framtiden är flerårig
Varför nöja sig med rabarber när det finns en hel värld av goda, nyttiga och härdiga grönsaker som växer upp av sig själva år efter år. Boken ”Fleråriga grönsaker” är en guide in i denna värld av malvor, mållor och präirielökar. Här finns beskrivningar och odlingsråd för ett 60-tal fleråriga grönsaker som kan odlas i Sverige. ”Fleråriga grönsaker: upptäck, odla, njut” är skriven av Annevi Sjöberg och Philipp Weiss, båda bosatta i Stjärnsund och grundare av Permakultur Stjärnsund. Formgivningen står Daniel Larsson för.

Tillbaka till jorden
Hela världen stormar. Bevittnar vi just nu början på slutet för ett samhälle byggt på olja och dogmen om evig tillväxt? Och i så fall: vad försörjer oss i framtiden?
I sin nya bok ”Jordad – Enklare liv i kollapsens skugga” finner David Jonstad svaret under våra fötter. Han ser en framtid där marken, snarare än marknaden, är vad som tryggar vår försörjning. Där tillgången till ett stycke jord och förmågan att bruka den blir mer värdefullt än tillgången på pengar. David Jonstad är journalist och författare och har nyligen flyttat till Stora Skedvi i södra Dalarna.

Ät dig frisk
Den kost som människan ätit under merparten av sin utveckling är inte den kost som de flesta äter i dag. Här i ligger en viktig del av förklaringen till att så många i dag är drabbade av olika former av sjukdomar som ofta beror på inflammationer i kroppen. Genom att börja äta en mer ursprunglig kost, baserad på näringstäta råvaror, kan många av dessa sjukdomar lindras och i vissa fall botas.. ”Autoimmun kokbok: läkande paleokost” är skriven av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson vilka båda arbetar som hälsorådgivare och vars enkla metod hjälpt tusentals människor att återvinna sin hälsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.