Boken är här och välkommen på boksläppsfest!

Det känns fortfarande alldeles overkligt, men igår höll vi för första gången vår nya bok i handen. De första 400 böckerna är nu på väg till alla som var med i vår Crowdfunding-kampanj, men nu finns boken även att beställa från Adlibris och Bokus för den som missade kampanjen.

Nu vill vi så klart ha kalas! Med det vill vi bjuda in till vår boksläppsfest den 2 juni kl 18 på Café Sundets Stjärna här i Stjärnsund. Vi bjuder på lite tilltugg, alkoholfri bål och underhållning under kvällen. Det kommer att finnas både varm och kall mat med skogsträdgårdstema till försäljning. Maten lagas av en lokal “stjärn”kock och det kommer att bli supergott med massor av spännande smaker. Mer information om festen finns på evenemangets Facebook-sida. Anmäl dig gärna där om du kommer, så att vår kock får en ungefärlig föraning om hur mycket mat hon ska laga.

Hoppas vi ses den 2 juni!

4 thoughts on “Boken är här och välkommen på boksläppsfest!”

 • Grattis til er båda.! Boken är påväg till mig också nu ? soliga hälsningar från Anna Kraft

 • Grattis! Fick idag den här boken, som gjorde att kvällen spenderades i hängmattan i stället för grönsakslandet. Tack för en härlig inspirationskälla!

 • Grattis kämpar! WOW

  En mäktig och ytterst viktig bok blev det efter allt arbete ni lagt ner!

  Första stora verket på svenska om skogsträdgårdar i boreal (och tempererad) zon! …Och vilket praktverk!

  Boken är viktig på så många sätt, förutom att vara mycket inspirerande och pedagogiskt upplagd, och dessutom generös med handfasta råd och idéer kring själva anläggandet av en skogsträdgård, är den också ett brinnande manifest för biologisk mångfald!

  Utan tvekan den mest välunderbyggda boken i ämnet som jag känner till även i ett internationellt perspektiv, med hundratals angivna källor och kritisk granskning av tidigare ”sanningar”.

  Ett standardverk! När ni vilat ut bör den översättas och anpassas till en internationell läsekrets i övriga taigan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.