Grundkurser i skogsträdgårdsodling 2016

År 2016 planerar vi att genomföra tre grundkurser i skogsträdgårdsodling. Den första kommer att äga rum här i Stjärnsund i odlingszon IV/V den 3-5 juni och omfattar tre dagar. På denna kurs kommer vi att förvandla en ganska vanlig, uppväxt villaträdgård till skogsträdgård! I kursen ingår även studiebesök till både Puttmyra skogsträdgård och Mångfaldsträdgården i centrala Stjärnsund. Här kan du läsa mer om tredagarskursen och hur du anmäler dig.

Kursbild2016

Den andra kursen kommer att ske i Falun i odlingszon V den 2-3 juli och även där omvandlar vi gemensamt en del av en befintlig villaträdgård till skogsträdgård. Denna trädgård är extra spännande då den befinner sig i en nordvästsluttning, vilket sätter speciella krav på växtval och hantering av mikroklimat. Här kan du läsa mer om tvådagarskursen och hur du anmäler dig.

Skogstradgardskurs

Vill du ge bort ett kursdeltagande i present är det bara att du hör av dig till oss, så fixar vi ett presentkort! Mer information om den tredje grundkursen i skogsträdgårdsodling kommer i början av 2016.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.