Kurser 2019

2019 är ett kursår vi verkligen ser fram emot! Vi börjar säsongen med en endagskurs i odling av och matlagning med fleråriga grönsaker. Kursen kommer att ledas av Annevi Sjöberg och äger rum den 19 maj på den kritikerrosade Solgårdskrogen i Nittsjö utanför Rättvik.

Den 25-26 maj kommer vi att hålla kurs här i hemma i Stjärnsund. På kursen kommer vi att varva teoripass med mycket praktiska moment – under de två kursdagarna kommer vi att vidareutveckla en privat skogsträdgård med ännu fler ätbara fleråriga växter. OBS! Det finns endast 4 platser kvar på denna kurs!

Kursåret fortsätter med en 2,5-dagars kurs den 9-11 augusti på magiskt vackert belägna Åfallet Skogsträdgård i Närke, ungefär en timme söder om Örebro. Här kommer vi att anlägga ett helt nytt ätbart skogsbryn mellan den befintliga skogsträdgården och en större nötodling som ägarna håller på att anlägga.

Senare i augusti återvänder vi till Solgårdskrogen utanför Rättvik för att anlägga en skogsträdgård även där under två kursdagar (31 augusti – 1 september).

Vi avslutar kursåret på västkusten med en 2-dagars kurs den 21-22 september, ett stenkast från Lysekil i Bohuslän. Mer information om kursen kommer snart!

 

2 thoughts on “Kurser 2019”

  • Hej, försökte anmäla mig till kursen 25-26 maj med betalsätt faktura. Det gick inte. Hur betalar jag in anmälningsavgiften? Mvh Anneli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.